Prenumerera gratis på YAWP!'s dagliga väder prognos!

 YAWP! erbjuder Dig en daglig väderprognos för din hemmaort mejlad till Dig helt gratis! Om du är lantbrukare, golfare, på semester, har ett cafe eller bara vill ha en prognos mejlad till dig - då är detta för dig! Prognosen mejlas till Dig på morgonen och ger Dig detaljerad väder; temperatur, vind, nederbörd, molnighet och lufftryck, för de närmaste 36 timmarna, dvs dagens och fram på dagen för morgondagen.
 Fyll bara i formuläret här nedan - plats som prognosen skall gälla för, mellan vilka dagar Du vill ha den mejlad till Dig och Ditt namn och epostadress.
 Nytt är att du kan välja egen rubrik på prognosen. Ex. ditt företagsnamn eller gatan du bor på. Vill du inte ha någon egen rubrik hoppa över detta fält och ortens namn kommer att skrivas istället.
 Klicka sedan Skicka! och prognosen kommer att skickas till Dig som en bildfil (.png-fil på ca 145 kB).
 Se figur nedan för exempel och allmän förklaring till meteogrammen (klickbara).

YAWP! MM5 Meteogram Legend till YAWP! MM5 Meteogram

Exempel

Förklaring

 Du kan också välja att få observationer plottade på diagrammen som verifikation. Välj då plats för verifikation och finns inte den du valt att få prognosen för, välj den närmaste istället.

Prognos för:* 
 

Verifikation (om du vill) för: 
 

Egen rubrik: 
 

Beställ från:* 
      

Till:* 
      

Förnamn:* 
 

Efternamn: 
 

Epostadress:* 
 

   

N.B. Genom beställning av prenumerationen godkänner du att de personuppgifter du lämnat behandlas i enlighet med personuppgiftslagen (1998:204), PUL.

* Obligatoriska fält.